Kuřecí prsíčka na zelenině

Ingredience


Cibule 1 ks
Cukr krupice 1 špetka
Fazolové lusky zelené 300 g
Kuřecí prsa 4 ks
Olej rostlinný 5 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Ředkvička 10 ks
Sůl 1 kávová lžička
Vývar zeleninový 100 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Na pánvi na 3 lžících rozehřátého oleje řízky opékáme po obou stranách asi 7 minut, vyjmeme je, necháme na teplém místě.
  2. Omyté ředkvičky pokrájíme na kolečka, očištěné fazolky překrojíme napůl.
  3. Oloupanou, najemno nasekanou cibuli zpěníme na 2 lžících oleje. Přidáme ředkvičky a fazolky, přilijeme vývar a zeleninu dusíme asi 5 minut.
  4. Opečené řízky nakrájíme šikmo na plátky a podáváme s dušenou zeleninou. Vhodnou přílohou jsou špagety.