Krůtí ragú s jablky
Ingredience
Cibulka jarní |
5 ks |
Hořčice plnotučná |
2 polévková lžíce |
Jablka |
2 ks |
Krůtí prsa |
500 g |
Olej rostlinný |
4 polévková lžíce |
Vegeta |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté maso nakrájíme na 4 řízky, omyjeme, osušíme a pokrájíme na nudličky. Omytá jablka rozkrojíme, zbavíme jádřinců a dužinu rozkrájíme na dílky.
- Maso krátce opečeme na pánvi na oleji a vyjmeme. Vložíme jablka, očištěné cibulky a osmahneme. Vše vyjmeme z pánve.
- Do výpeku vlijeme 1 l studené vody. Vmícháme vegetu a povaříme 2 minuty. Přidáme nudličky masa, opečené dílky jablek a cibulky. Krátce prohřejeme a ochutíme hořčicí.
- Podáváme s bramborovou kaší.