Krůtí ragú s jablky

Ingredience


Cibulka jarní 5 ks
Hořčice plnotučná 2 polévková lžíce
Jablka 2 ks
Krůtí prsa 500 g
Olej rostlinný 4 polévková lžíce
Vegeta 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté maso nakrájíme na 4 řízky, omyjeme, osušíme a pokrájíme na nudličky. Omytá jablka rozkrojíme, zbavíme jádřinců a dužinu rozkrájíme na dílky.
  2. Maso krátce opečeme na pánvi na oleji a vyjmeme. Vložíme jablka, očištěné cibulky a osmahneme. Vše vyjmeme z pánve.
  3. Do výpeku vlijeme 1 l studené vody. Vmícháme vegetu a povaříme 2 minuty. Přidáme nudličky masa, opečené dílky jablek a cibulky. Krátce prohřejeme a ochutíme hořčicí.
  4. Podáváme s bramborovou kaší.