Zelenina zapečená s masem

Zelenina zapečená s masem - obrázek

Ingredience


Brambory 400 g
Cibule 2 ks
Fazolové lusky zelené 2 hrst
Okurky 2 ks
Paprika zelená 4 ks
Petržel - nať 1 hrst
Rajčata 8 ks
Sádlo škvařené 2 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Vepřové maso tučné 500 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěné papriky zbavíme semen, rajčata a brambory oloupeme a všechnu zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky.
  2. Nahrubo nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na malé kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme a dusíme téměř doměkka.
  3. Pak přidáme připravenou zeleninu, brambory a nasekanou petrželovou nať.
  4. Pokrm přikryjeme a pečeme v předehřáté troubě 30 minut.