Zelenina zapečená s masem
Ingredience
Brambory |
400 g |
Cibule |
2 ks |
Fazolové lusky zelené |
2 hrst |
Okurky |
2 ks |
Paprika zelená |
4 ks |
Petržel - nať |
1 hrst |
Rajčata |
8 ks |
Sádlo škvařené |
2 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Vepřové maso tučné |
500 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 50 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Očištěné papriky zbavíme semen, rajčata a brambory oloupeme a všechnu zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky.
- Nahrubo nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na malé kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme a dusíme téměř doměkka.
- Pak přidáme připravenou zeleninu, brambory a nasekanou petrželovou nať.
- Pokrm přikryjeme a pečeme v předehřáté troubě 30 minut.