Kuřecí řízečky s tatarkou
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Kuřecí prsa |
800 g |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Omáčka tatarská |
1 šálek |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Eidam cihla 30% |
150 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 40 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Opláchnuté kuřecí řízky jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, vložíme je do pekáče a naskládáme na ně kuřecí řízky.
- Zalijeme je tatarskou omáčkou a dáme plátky eidamu.
- Pekáč přikryjeme a dáme péct na 250 stupňů.
- Před koncem pečení sundáme poklici.