Grilovaná krůtí prsa plněná gorgonzolou
Ingredience
Bazalka |
10 g |
Krůtí prsa |
1200 g |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Gorgonzola |
200 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Krůtí prsa omyjeme, osušíme, nakrájíme na řízky, do každého nařízneme kapsu.
- Gorgonzolu rozmačkáme vidličkou, promícháme s nasekanou bazalkou a mletou paprikou. Směsí naplníme kapsy a uzavřeme špejlí. Maso potřeme olejem, grilujeme po každé straně asi 7 minut. Nakonec řízky osolíme a opepříme.