Pistáciové lassi

Ingredience


Citronová šťáva 2 polévková lžíce
Jogurt bílý 400 g
Minerální voda jemně perlivá 400 ml
Okurka salátová 1 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Pistácie 200 g
Sůl 1 špetka
Zázvor celý 0.25 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Zázvor oloupeme a najemno nasekáme. Pistácie oloupeme, přelijeme vroucí vodou, sloupneme a nasekáme nahrubo. Omytou okurku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vše rozmixujeme s jogurtem a citronovou šťávou, přidáme 400 ml vychlazené minerálky bez příchuti, osolíme, opepříme a promícháme.
  2. Lassi naplníme do 4 sklenic a ozdobíme kolečky okurky a pistáciemi.