Sýrová mísa s hruškovou rozhudou
Ingredience
Cibulka jarní |
2 ks |
Hrušky |
1 ks |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Sýr krémový |
200 g |
Tvaroh jemný |
250 g |
Víno bílé |
50 ml |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Sýr a tvaroh rozmačkáme vidličkou, přilijeme víno. Vše promícháme.
- Cibulky očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Oloupanou hrušku rozčtvrtíme, zbavíme jádřince a dužinu pokrájíme na kostičky.
- Cibulky i hrušku vmícháme do sýrové hmoty, osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou.
- Pokrm upravíme na mísu a podáváme s různými druhy sýrů.