Plněné žampiony

Plněné žampiony - obrázek

Ingredience


Cibule 1 ks
Kmín celý 1 špetka
Olej stolní 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 1 ks
Sůl 1 špetka
Sýr Eidam cihla 30% 100 g
Vejce slepičí 2 ks
Žampiony čerstvé 10 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Žampiony omyjeme, oddělíme nohy od hlav a pokrájíme je na kostičky.
  2. Osmahneme nakrájenou a oloupanou cibuli na oleji, přidáme k ní žampionové nohy a kmín.
  3. Krátce osmahneme, přidáme vejce, petrželku a umícháme.
  4. Poté osolíme, opepříme.
  5. Směsí plníme žampionové hlavy a posypeme je strouhaným sýrem.
  6. Poté dáme zapéct.