Plněné žampiony
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Kmín celý |
1 špetka |
Olej stolní |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 ks |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Eidam cihla 30% |
100 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
Žampiony čerstvé |
10 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Žampiony omyjeme, oddělíme nohy od hlav a pokrájíme je na kostičky.
- Osmahneme nakrájenou a oloupanou cibuli na oleji, přidáme k ní žampionové nohy a kmín.
- Krátce osmahneme, přidáme vejce, petrželku a umícháme.
- Poté osolíme, opepříme.
- Směsí plníme žampionové hlavy a posypeme je strouhaným sýrem.
- Poté dáme zapéct.