Pálivé fazolky s rajčaty

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Cibule 150 g
Cukr krupice 2 kávová lžička
Fazolové lusky zelené 500 g
Feferony 6 ks
Mléko kokosové 75 g
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Rajčata 250 g
Skořice mletá 1 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
Voda pitná 1 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěné fazolky omyjeme a nakrájíme na kousky. Předvaříme je v osolené vodě 5 minut, vyjmeme a necháme okapat.
  2. Omytá rajčata nakrájíme na osminky. Oloupaný česnek a očištěné feferonky nakrájíme na tenké nudličky, oloupanou cibuli nakrájíme na plátky.
  3. Cukr smícháme s kokosovým mlékem s skořicí. Ve woku rozehřejeme olej a krátce na něm opečeme česnek, feferonky a cibuli. Přidáme fazolky a rajčata a vše promícháme. Zalijeme kokosovým mlékem a dusíme pod pokličkou asi 10 minut.