Okurka plněná krémovým sýrem s krevetami

Ingredience


Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Kopr čerstvý 1 hrst
Krevety tygří - loupané 300 g
Okurka salátová 300 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Sýr krémový 200 g
Víno bílé 3 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Krevety uvaříme, nakrájíme na větší kostky a pokapeme citronovou šťávou.
  2. Opraný kopr osušíme, nasekáme na jemno a prolijeme bílým vínem.
  3. Sýr vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme krevety a zamícháme.
  4. Omytou okurku osušíme, rozkrojíme podélně a dvakrát napříč, odstraníme jádra.
  5. Okurky naplníme krevetovou směsí, ozdobíme koprem a servírujeme.