Okurka plněná krémovým sýrem s krevetami
Ingredience
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Kopr čerstvý |
1 hrst |
Krevety tygří - loupané |
300 g |
Okurka salátová |
300 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Sýr krémový |
200 g |
Víno bílé |
3 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Krevety uvaříme, nakrájíme na větší kostky a pokapeme citronovou šťávou.
- Opraný kopr osušíme, nasekáme na jemno a prolijeme bílým vínem.
- Sýr vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme krevety a zamícháme.
- Omytou okurku osušíme, rozkrojíme podélně a dvakrát napříč, odstraníme jádra.
- Okurky naplníme krevetovou směsí, ozdobíme koprem a servírujeme.