Avokádový salát s krevetami

Avokádový salát s krevetami - obrázek

Ingredience


Avokádo 2 ks
Balsamico ocet 3 polévková lžíce
Krevety tygří - loupané 125 g
Med včelí 1 kávová lžička
Mozzarella 150 g
Olej olivový 3 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Řeřicha 4 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Promícháme balsamico se solí, pepřem, medem a olivovým olejem.
  2. Avokáda rozpůlíme, vypeckujeme, oloupeme a dužinu nakrájíme na tenké plátky.
  3. Okapanou, na plátky nakrájenou mozzarellu a plátky avokáda promícháme v míse s krevetami a připravenou marinádou.
  4. Salát upravíme na talíře a posypeme omytou řeřichou.
  5. Ihned podáváme.