Avokádový salát s krevetami
Ingredience
Avokádo |
2 ks |
Balsamico ocet |
3 polévková lžíce |
Krevety tygří - loupané |
125 g |
Med včelí |
1 kávová lžička |
Mozzarella |
150 g |
Olej olivový |
3 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Řeřicha |
4 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Promícháme balsamico se solí, pepřem, medem a olivovým olejem.
- Avokáda rozpůlíme, vypeckujeme, oloupeme a dužinu nakrájíme na tenké plátky.
- Okapanou, na plátky nakrájenou mozzarellu a plátky avokáda promícháme v míse s krevetami a připravenou marinádou.
- Salát upravíme na talíře a posypeme omytou řeřichou.
- Ihned podáváme.