Tortas
Ingredience
Chilli paprička |
2 ks |
Créme fraiche |
2 kávová lžička |
Fazole vařené |
115 g |
Koriandr čerstvý |
1 ks |
Limetka |
0.5 ks |
Rajčata |
2 ks |
Sýr Čedar |
115 g |
Vepřová pečeně |
150 g |
Žemle tuková |
2 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Cilli jalapeňo rozřízneme napůl, vyndáme semena a dužinu pokrájíme na tenké proužky. Vložíme do mísy, zalijeme limetkovou šťávou, necháme stát.
- Žemle rozřízneme, část střídy odstraníme, aby byly trochu prohloubené. Použijeme-li bagety, rozřízneme je podélně na polovinu. Na spodní polovinu položíme smažené fazole. Vepřovou pečeni nakrájíme na malé kousky, rozložíme na fazole. Navrch položíme plátky rajčat, proužky chilli, sýr a posypeme sekaným koriandrem.
- Vrchní polovinu žemle nebo bagety obrátíme řezem nahoru, pomažeme crème fraiche nebo zakysanou smetanou. Přiklopíme spodky žemlí a podáváme.