Tatarské jednohubky

Ingredience


Anglická slanina 100 g
Cibulka jarní 2 ks
Hořčice Dijonská 2 polévková lžíce
Hovězí svíčková 500 g
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omytou a očištěnou hovězí svíčkovou rozkrájíme po vláknu na tenké plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
  2. Cibulku očistíme, pokrájíme na tenká kolečka. Posypeme jimi plátky masa, svineme do závitků a vložíme do mrazničky na cca 20 minut.
  3. Potom závitky obalíme anglickou slaninou, napíchneme na párátka a ze všech stran opékáme na oleji asi 4 minuty.