Tatarské jednohubky
Ingredience
Anglická slanina |
100 g |
Cibulka jarní |
2 ks |
Hořčice Dijonská |
2 polévková lžíce |
Hovězí svíčková |
500 g |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Omytou a očištěnou hovězí svíčkovou rozkrájíme po vláknu na tenké plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
- Cibulku očistíme, pokrájíme na tenká kolečka. Posypeme jimi plátky masa, svineme do závitků a vložíme do mrazničky na cca 20 minut.
- Potom závitky obalíme anglickou slaninou, napíchneme na párátka a ze všech stran opékáme na oleji asi 4 minuty.