Fazolový salát s melounem a rýží

Ingredience


Fazolky mražené 600 g
Francouzská zálivka 1 ks
Meloun cukrový 1 ks
Olej olivový 3 polévková lžíce
Rýže dušená 200 g
Sůl 1 kávová lžička
Uzené maso vařené 200 g
Voda pitná 1 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Mražené fazolky povaříme asi 10 minut v osolené vodě, scedíme je a necháme okapat.
  2. Meloun rozpůlíme, semínka vybereme. Dužinu vykrojíme ze slupky, nakrájíme na menší kousky. Uzené maso nakrájíme na nudličky.
  3. Fazolky smícháme s vařenou rýží, melounem a masem. Zálivku rozmícháme s olejem a 3 lžícemi studené vody, pokapeme jí salát, dobře promícháme.
  4. Ihned podáváme.