Remuláda

Ingredience


Cibule 1 ks
Citronová šťáva 2 kávová lžička
Cukr moučkový 1 špetka
Estragon 2 ks
Hořčice 1 kávová lžička
Kapary sterilované 1 polévková lžíce
Kerblík 2 ks
Majonéza 200 g
Okurka salátová 3 ks
Petržel - nať 2 ks
Sardinka obecná 2 ks
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Jarní cibuli omyjeme a pokrájíme na malé kostičky. Naložené okurky a kapary necháme okapat a nasekáme najemno.
  2. Sardinky opláchneme studenou vodou a nakrájíme nadrobno.
  3. Bylinky opereme, osušíme, lístky otrháme a nasekáme najemno. Vejce uvařená natvrdo oloupeme a pokrájíme na kostičky.
  4. Majonézu dobře promícháme s hořčicí a citronovou šťávou. Zapracujeme cibuli, okurky, kapary, sardinky a nasekané bylinky. Přidáme vejce a remuládu ochutíme špetkou cukru.