Čokoládový punč

Ingredience


Čokoláda hořká 25 g
Cukr moučkový 1 špetka
Kardamom 1 špetka
Káva Espresso 200 ml
Mléko kokosové 50 ml
Skořice mletá 1 špetka
Smetana 33% (šlehačka) 100 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Čokoládu rozlámeme na kousky. Polovinu neslazené rostlinné šlehačky zahřejeme v rendlíku a čokoládu v ní za stálého míchání rozpustíme.
  2. Do čokoládové smetany přimícháme kokosové mléko a kávu, zahřejeme.
  3. Podle chuti přidáme špetku kardamomu a trochu mleté skořice.
  4. Zbylou smetanu ušleháme se špetkou moučkového cukru dotuha.
  5. Čokoládový punč nalijeme do dvou sklenic a ozdobíme šlehačkou.