Rybí pánev se zeleninou

Ingredience


Celer řapíkatý 3 ks
Cibulka jarní 2 ks
Citronová šťáva 2 polévková lžíce
Filé z aljašské tresky 750 g
Máslo čerstvé 3 polévková lžíce
Mrkev kořen 4 ks
Paprika červená 1 ks
Paprika zelená 1 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Řeřicha 1 polévková lžíce
Sůl 0.5 kávová lžička
Vývar zeleninový 150 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Filé omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou a pokrájíme na tenké, úzké kousky.
  2. Celer, mrkev, papriky a cibuli očistíme, nakrájíme na nudličky.
  3. V pánvi na rozehřátém másle podusíme připravenou zeleninu, přilijeme 150 ml vývaru, pod pokličkou zvolna vaříme asi 5 minut.
  4. Kousky filé posypeme lístky řeřichy (nebo kerblíku) a přidáme do pánve.
  5. Podáváme s různě upravenými bramborami.