Polévka z rajčat a Tofu
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Paprika červená |
1 ks |
Protlak rajčatový |
100 g |
Rajčata |
4 ks |
Rajčatová šťáva |
150 ml |
Sezam - semena |
1 kávová lžička |
Sůl mořská |
0.5 kávová lžička |
Sýr sójový - Tofu |
300 g |
Voda pitná |
1 l |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rajčata omyjeme, nakrájíme na kousky, chvíli podusíme na pánvi spolu s očištěnou, rozkrájenou paprikou a oloupanou, na dílky pokrájenou cibulí.
- Potom zeleninu rozmixujeme s rajčatovou šťávou a protlakem, přilijeme vodu a necháme přejít varem.
- Polévku podle chuti osolíme a při podávání ozdobíme sezamovými semínky.