Přírodní telecí s hlívou ústřičnou

Ingredience


Hlíva ústřičná 20 g
Kapusta hlávková 0.5 ks
Kukuřice cukrová nakládaná 200 g
Mrkev kořen 2 ks
Telecí plec 200 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté telecí maso vložíme do pekáče, podlijeme vodou, pečeme asi 20 minut v silně vyhřáté troubě.
  2. Mrkev oloupeme, nakrájíme na kousky, omytou kapustu rozebereme na růžičky, větší překrojíme. Spolu s okapanou kukuřicí povaříme do měkka.
  3. Očištěnou hlívu nakrájíme na plátky, přidáme k masu a pečeme ještě 15 minut.
  4. Zeleninu vyjmeme z vody, necháme okapat, upravíme na talíře s pečeným masem a houbami.