Králičí maso s tvarohovou zálivkou

Ingredience


Cibule 2 ks
Kapusta hlávková 0.5 ks
Králičí maso 300 g
Máslo čerstvé 2 kávová lžička
Mrkev kořen 2 ks
Pažitka 2 polévková lžíce
Tvaroh jemný 200 g
Voda pitná 400 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěné a omyté králičí maso naporcujeme, opečeme na másle. Přidáme omytou, na růžičky rozebranou kapustu a oloupanou, na kousky nakrájenou mrkev, podlijeme trochou vody, dusíme do měkka.
  2. Tvaroh promícháme s oloupanou, jemně nasekanou cibulí a pažitkou, podle potřeby mírně zředíme vodou, aby vznikla hladká omáčka.
  3. Omáčkou přelijeme porce králíka a zeleninu.