Žemličky s rostbífem
Ingredience
Hovězí maso zadní |
800 g |
Křen |
1 polévková lžíce |
Ředkvička |
1 ks |
Salát rajčatovo-paprikový |
150 g |
Žemle tuková |
4 ks |
-
Doba přípravy: 12 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Žemle rozkrojíme napůl. Zelný salát smícháme s nastrouhaným křenem a nandáme ho na spodní část žemlí do výše asi 5 mm. Plátky rostbífu složíme tak, aby odpovídaly velikosti žemlí. Rozdělíme je po dvou na zelný salát a na ně dáme ještě trochu zelného salátu.
- Svazek ředkviček očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Rozložíme do žemlí a přiklopíme druhou polovinou žemlí.
- Upravíme na servírovací mísu a ozdobíme ředkvičkami. Ihned podáváme.