Žemličky s rostbífem

Ingredience


Hovězí maso zadní 800 g
Křen 1 polévková lžíce
Ředkvička 1 ks
Salát rajčatovo-paprikový 150 g
Žemle tuková 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Žemle rozkrojíme napůl. Zelný salát smícháme s nastrouhaným křenem a nandáme ho na spodní část žemlí do výše asi 5 mm. Plátky rostbífu složíme tak, aby odpovídaly velikosti žemlí. Rozdělíme je po dvou na zelný salát a na ně dáme ještě trochu zelného salátu.
  2. Svazek ředkviček očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Rozložíme do žemlí a přiklopíme druhou polovinou žemlí.
  3. Upravíme na servírovací mísu a ozdobíme ředkvičkami. Ihned podáváme.