Krůtí sendviče
Ingredience
Chléb toastový |
8 plátek |
Krůtí prsa |
180 g |
Majonéza |
4 polévková lžíce |
Olej olivový |
1 polévková lžíce |
Rajčata |
2 ks |
Řeřicha |
1 hrst |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 8 porcí
- Plátky bílého chleba potřeme olejem, přendáme na plech a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C asi 5 minut.
- Rajčata omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Řeřichu opláchneme, osušíme a otrháme lístky. Silné části stonku vyhodíme.
- Uzené krůtí plátky rozdělíme na opečené krajíčky, potřeme majonézou a zakryjeme 2-3 plátky rajčat. Každý sendvič ozdobíme lístky řeřichy.
- Podáváme na servírovací míse, můžeme i uložit do lednice a podávat později.