Chlebíčky s rostbífem

Ingredience


Bageta 1 ks
Hovězí maso zadní 250 g
Kopr čerstvý 1 ks
Majonéza 100 g
Ocet vinný červený 1 polévková lžíce
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Paprika červená 2 ks
Pažitka 1 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rostbíf nakrájíme na tenké plátky. V misce rozmícháme olej, ocet, nasekanou pažitku či kopr a sůl. Maso vložíme do směsi a několikrát obrátíme, aby bylo ze všech stran pokryto olejem. Necháme asi 10 minut marinovat.
  2. Bagetu nakrájíme na 24 tenkých plátků, každý potřeme po jedné straně majonézou.
  3. Chlebíčky obložíme plátky marinovaného masa a na každý dáme plátek papriky. Zdobíme kousky pažitky nebo kopru.
  4. Chlebíčky narovnáme na mísu a ihned podáváme.