Makedonské čevapčiči

Ingredience


Česnek 5 stroužek
Cibule 4 ks
Hovězí maso zadní 300 g
Mouka pšeničná hladká T 650 50 g
Olej rostlinný 0.5 dl
Pepř černý mletý 1 špetka
Skopová plec 300 g
Sůl 1 kávová lžička
Vejce slepičí 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěné a omyté maso osolíme, umeleme a necháme do druhého dne v chladničce.
  2. Maso znovu umeleme a přidáme mouku a vejce. Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nasekáme, osmahneme na oleji a vmícháme do masa. Opepříme, dobře propracujeme a necháme odležet 4-5 hodin.
  3. Z masové směsi tvarujeme čevapčiči a pečeme je na roštu.