Suchý čevab

Ingredience


Cibule 500 g
Hovězí maso zadní 400 g
Paprika zelená 4 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Sádlo škvařené 1 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
Vepřová kýta 350 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupanou cibuli a očištěné papriky nadrobno nakrájíme a promícháme.
  2. Omyté hovězí a vepřové maso nakrájíme na kousky, vmícháme do cibule, osolíme a opepříme. Necháme 1-2 hodiny stát.
  3. Maso vyjmeme, očistíme od cibule a paprik a opékáme na sádle. Poté k měkkému masu přidáme cibuli s paprikami a za stálého míchání zvolna opékáme dozlatova.
  4. Podáváme se zeleninovým salátem.