Tofu jako moravský vrabec
Ingredience
Česnek |
4 stroužek |
Cibule |
2 ks |
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Kmín celý |
1 špetka |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Oregano sušené |
1 špetka |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl mořská |
0.5 kávová lžička |
Sýr sójový - Tofu |
300 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 12 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Připravíme nálev z citronové šťávy, lžíce oleje, prolisovaného česneku a nasekaného oregana. Tofu nakrájíme na kostičky a naložíme do nálevu asi na 30 minut.
- V kastrole na lžíci oleje orestujeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme tofu. Okmínujeme, osolíme, opepříme a pečeme asi 10 minut.