Kornoutky z moravského uzeného se salátem

Ingredience


Celer řapíkatý 100 g
Chléb celozrnný pšeničný 10 krajíc
Kompot ananasový 100 g
Majonéza 130 g
Moravské uzené maso 200 g
Ořechy vlašské 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omytý celer nakrájíme na tenké plátky, ananas necháme okapat. Několik kousků celeru a ananasu odložíme na ozdobu, zbylé spolu s nasekanými ořechy vmícháme do 100 g majonézy.
  2. Krajíčky tmavého chleba slabě potřeme zbylou majonézou, plátky uzeného rozpůlíme, svineme do kornoutků, naplníme celerovým salátem a položíme na krajíčky chleba.
  3. Obložené chleby upravíme na mísu a ozdobíme kousky celeru a ananasu.