Cibulové toasty s ementálem
Ingredience
Cibulka jarní |
8 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
2 polévková lžíce |
Smetana 12% (konzumní) |
1 dl |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Ementál (Primátor) |
150 g |
Veka |
4 krajíc |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Sýr na jemno nastrouháme, přidáme očištěnou, jemně nasekanou jarní cibulku a petrželku, nakonec přimícháme smetanu. Podle chuti osolíme a opepříme.
- Na krajíčky veky namažeme asi půl centimetru silnou vrstvu pomazánky a toasty do zlatova zapečeme v troubě.
- Podáváme jako teplý předkrm.