Úsporný bramborový guláš
Ingredience
Brambory |
1000 g |
Cibule |
500 g |
Hovězí vývar základní |
0.5 l |
Majoránka |
1 špetka |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Protlak rajčatový |
80 g |
Salám Gothajský |
350 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Tymián sušený |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Oloupané brambory a cibuli oloupeme na kostičky a osmahneme na oleji dozlatova. Přilijeme horký vývar, okořeníme a povaříme 20 minut.
- Po 10 minutách varu přidáme protlak a na kostičky nakrájený salám. Nakonec do pokrmu vsypeme nasypanou petrželku.