Jablka se sýrovou náplní

Ingredience


Cukr krupice 1 špetka
Jablka 2 ks
Křen 2 polévková lžíce
Ořechy vlašské 1 polévková lžíce
Salát hlávkový 0.25 ks
Smetana 12% (konzumní) 2 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Sýr Lučina - termizovaný 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Jablka oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jádřinců.
  2. Sýr utřeme s trochou smetany na hladký krém. Přidáme nastrouhaný křen, promícháme, podle chuti osolíme a osladíme.
  3. Do důlků po jádřincích nastříkáme cukrářským sáčkem připravený sýrový krém, navrch položíme půlku ořechového jádra.
  4. Jablka upravíme na omyté listy hlávkového salátu a podáváme jako předkrm.