Topinky se slaninou a jablky
Ingredience
Anglická slanina |
150 g |
Chléb konzumní |
4 krajíc |
Jablka |
2 ks |
Kečup |
2 polévková lžíce |
Máslo čerstvé |
50 g |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Krajíčky chleba (nebo toastového chleba) nasucho opečeme.
- Plátky anglické slaniny opečeme na pánvi do křupava. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kolečka. Opečeme je v pánvi na tuku, zbylém ze slaniny.
- Opečený chléb potřeme máslem, obložíme slaninou a jablky. Chleby mírně osolíme a pokapeme horkým kečupem.
- Podáváme horké s čajem.