Filé z tresky jako mozeček
Ingredience
Cibule |
60 g |
Filé z aljašské tresky |
300 g |
Kmín celý |
1 špetka |
Máslo čerstvé |
30 g |
Petržel - nať |
10 g |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Omyté porce filé nadrobno nasekáme. Na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme filé, osolíme, okmínujeme a podusíme jako mozeček. Filé pustí vodu, a teprve když se voda vydusí, přidáme rozšlehaná vejce. Za stálého míchání je necháme zhoustnout.
- Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.
- Podáváme s čerstvým chlebem.