Obložené rybí filé
Ingredience
Filé rybí |
200 g |
Kečup |
2 polévková lžíce |
Máslo čerstvé |
20 g |
Rajčata |
200 g |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Šunka dušená |
40 g |
Sýr Gouda 30% |
60 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Do máslem vymaštěné zapékací mísy vložíme omyté, na kousky nakrájené filé, osolíme a posypeme nadrobno nakrájenou šunkou. Zakapeme kečupem a necháme zapéci ve vyhřáté troubě.
- Před koncem pečení posypeme pokrm nastrouhaným sýrem a ve vypnuté troubě necháme sýr roztavit.
- Hotový pokrm obložíme omytými, na kolečka nakrájenými rajčaty.
- Podáváme s čerstvým chlebem.