Srnčí čevabčiči
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Cibule |
40 g |
Kečup |
4 polévková lžíce |
Křen |
20 g |
Majoránka |
1 kávová lžička |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Srnčí kýta |
300 g |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Očištěné a omyté srnčí maso umeleme, přidáme česnek utřený se solí, majoránku, oloupanou, jemně nasekanou cibuli a vše dobře prohněteme.
- Se směsi tvarujeme malé válečky, zprudka je opečeme na oleji.
- Čevabčiči polijeme kečupem rozmíchaným s nastrouhaným křenem.
- Podáváme s čerstvým chlebem.