Bulharské ražniči
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
3 polévková lžíce |
Solamyl |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vepřová kýta |
600 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme je, po okrajích nařízneme a osolíme. Maso po obou stranách poprášíme moukou a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Řízky přendáme do nahřáté mísy.
- Šťávu zaprášíme solamylem, lehce osmahneme a chvíli povaříme.
- Řízky rozdělíme na talíře a posypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibulí.