Vepřová játra v alobalu

Ingredience


Cibule 3 ks
Játra vepřová 600 g
Kečup 2 polévková lžíce
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 2 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky. Na každý plátek poklademe oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, opepříme a pokapeme kečupem.
  2. Alobal potřeme olejem, urovnáme na něj připravené plátky jater a dobře zabalíme.
  3. Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
  4. Hotová játra vybalíme z alobalu, osolíme a posypeme nasekanou petrželkou.
  5. Podáváme s dušenou rýží.