Vepřová játra v alobalu
Ingredience
Cibule |
3 ks |
Játra vepřová |
600 g |
Kečup |
2 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
2 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky. Na každý plátek poklademe oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, opepříme a pokapeme kečupem.
- Alobal potřeme olejem, urovnáme na něj připravené plátky jater a dobře zabalíme.
- Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
- Hotová játra vybalíme z alobalu, osolíme a posypeme nasekanou petrželkou.
- Podáváme s dušenou rýží.