Haše z filé s ovesnými vločkami

Ingredience


Cibule 50 g
Citrony 1 ks
Filé rybí 600 g
Kmín drcený 1 špetka
Mléko polotučné 200 ml
Olej rostlinný 80 ml
Ovesné vločky 80 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 1 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
Vejce slepičí 2 ks
Voda pitná 250 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté porce filé umeleme a promícháme s vločkami předem namočenými v mléce. Směs osolíme, okořeníme a přidáme nadrobno nakrájenou, na oleji osmaženou cibuli. Vše dobře promícháme a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka.
  2. Nakonec do pokrmu vmícháme rozšlehaná vejce.
  3. Při podávání každou porci posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme dílky omytého citronu.