Haše z filé s ovesnými vločkami
Ingredience
Cibule |
50 g |
Citrony |
1 ks |
Filé rybí |
600 g |
Kmín drcený |
1 špetka |
Mléko polotučné |
200 ml |
Olej rostlinný |
80 ml |
Ovesné vločky |
80 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
2 ks |
Voda pitná |
250 ml |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté porce filé umeleme a promícháme s vločkami předem namočenými v mléce. Směs osolíme, okořeníme a přidáme nadrobno nakrájenou, na oleji osmaženou cibuli. Vše dobře promícháme a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka.
- Nakonec do pokrmu vmícháme rozšlehaná vejce.
- Při podávání každou porci posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme dílky omytého citronu.