Pomazánka z rybího filé

Ingredience


Cibule 40 g
Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Filé rybí 100 g
Hořčice plnotučná 1 kávová lžička
Máslo čerstvé 10 g
Mléko polotučné 50 ml
Mouka pšeničná hladká T 650 20 g
Okurky nakládané 1 ks
Sůl 0.5 kávová lžička
Tvaroh jemný 50 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté porce filé nakrájíme na menší kousky a podusíme ve vlastní šťávě. Maso potom najemno nasekáme.
  2. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem a povaříme do zhoustnutí. Po vychladnutí vmícháme filé, oloupanou, jemně nasekanou cibuli, okurku a tvaroh. Vše dobře promícháme.
  3. Pomazánku podle chuti osolíme, ochutíme hořčicí a citronovou šťávou.