Pomazánka z rybího filé
Ingredience
Cibule |
40 g |
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Filé rybí |
100 g |
Hořčice plnotučná |
1 kávová lžička |
Máslo čerstvé |
10 g |
Mléko polotučné |
50 ml |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
20 g |
Okurky nakládané |
1 ks |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Tvaroh jemný |
50 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté porce filé nakrájíme na menší kousky a podusíme ve vlastní šťávě. Maso potom najemno nasekáme.
- Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem a povaříme do zhoustnutí. Po vychladnutí vmícháme filé, oloupanou, jemně nasekanou cibuli, okurku a tvaroh. Vše dobře promícháme.
- Pomazánku podle chuti osolíme, ochutíme hořčicí a citronovou šťávou.