Chilský guláš
Ingredience
Chilli koření mleté |
1 špetka |
Cibule |
80 g |
Hovězí svíčková |
300 g |
Kečup |
3 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Paprikové lusky čerstvé |
30 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Worcester (worcesterská omáčka) |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Očištěné a odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a smažíme za stálého míchání na rozehřátém oleji.
- Asi po 2 minutách přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, po dalších 2 minutách přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku, kečup, worcester, sůl a chilli koření. Vše krátce podusíme.