Skopové kotlety s klobásou

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Cibule 2 ks
Klobása Dunajská 100 g
Olej rostlinný 100 ml
Pepř černý mletý 1 špetka
Skopové kotlety 600 g
Slanina vepřová 60 g
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Slaninu nakrájíme na hranolky a rozškvaříme. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a na hranolky nakrájenou, oloupanou klobásu. Vše osmažíme.
  2. Očištěné a omyté skopové kotlety lehce naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Maso opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.
  3. Kotlety upravíme na nahřáté talíře, poklademe klobásovou směsí a ihned podáváme.