Skopové kotlety s klobásou
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Cibule |
2 ks |
Klobása Dunajská |
100 g |
Olej rostlinný |
100 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Skopové kotlety |
600 g |
Slanina vepřová |
60 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Slaninu nakrájíme na hranolky a rozškvaříme. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a na hranolky nakrájenou, oloupanou klobásu. Vše osmažíme.
- Očištěné a omyté skopové kotlety lehce naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Maso opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.
- Kotlety upravíme na nahřáté talíře, poklademe klobásovou směsí a ihned podáváme.