Telecí játra s ananasem
Ingredience
Játra telecí |
250 g |
Kompot ananasový |
100 g |
Máslo čerstvé |
20 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
50 ml |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Očištěná a omytá játra osušíme a lehce obalíme v hladké mouce. Opékáme je na pánvi na oleji po každé straně 3-4 minuty. Opečená játra vyjmeme a necháme na teplém místě.
- Ke šťávě v pánvi přidáme kousek másla a opečeme v ní plátky kompotovaného ananasu.
- Játra osolíme, ozdobíme ananasem a přelijeme zbylou šťávou.