Rybí guláš se žampiony

Ingredience


Anglická slanina 100 g
Česnek 2 stroužek
Cibule 2 ks
Hovězí vývar základní 800 ml
Kapr obecný 300 g
Kmín celý 1 kávová lžička
Majoránka 1 špetka
Mouka pšeničná hladká T 650 1 polévková lžíce
Pangasius - filety 500 g
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Paprika zelená 2 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata 3 ks
Sůl 1 špetka
Žampiony čerstvé 200 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Opláchneme rybí maso, vykostíme a nakrájíme na malé kousky.
  2. Posypeme je paprikou, opepříme a necháme odležet.
  3. Nakrájenou slaninu na kostičky zpěníme v hrnci.
  4. Přidáme pokrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět.
  5. Zasypeme moukou, vložíme nakrájenou papriku, rajčata zbavená slupky též pokrájená a zalijeme vývarem z masoxu.
  6. Dusíme 10 minut.
  7. Přidáme nakrájené žampiony, česnek, kmín, špetku majoránky a rybu.
  8. Guláš povaříme, aby maso změklo.
  9. Dochutíme solí a pepřem.