Tuňákový salát s jablky
Ingredience
Jablka |
1 ks |
Majonéza |
3 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Eidam cihla 30% |
100 g |
Těstoviny konzumní |
400 g |
Tuňák v oleji |
150 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
Voda pitná |
2 l |
Zelenina kořenová |
150 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Dle návodu uvaříme těstoviny.
- Nakrájíme jablko, eidam a natvrdo vařené vejce na malé kousky.
- Zeleninu osmahneme.
- Do těstovin dáme nakrájené jablko, sýr, vejce, zeleninu, tuňáka a majonézu.
- Vše promícháme a dáme vychladit.