Pražma s ořechovou krustou

Ingredience


Citronová šťáva 3 polévková lžíce
Koriandr čerstvý 1 polévková lžíce
Máslo čerstvé 4 polévková lžíce
Olej olivový 3 polévková lžíce
Ořechy lískové 4 polévková lžíce
Pražma 400 g
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rybí filety s kůží nakrájíme na kousky, osolíme, pokapeme olivovým olejem, citronovou šťávou a necháme odležet.
  2. Máslo smícháme s oříšky a koriandrem.
  3. Pekáček vymažeme olejem, položíme do něj rybu kůží dolů a nasypeme na ní ořechovou směs (mleté lískové oříšky a sekaný čerstvý koriandr). Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů asi 15 minut.