Letní salátový talíř

Ingredience


Citronová šťáva 2 polévková lžíce
Hořčice plnotučná 1 kávová lžička
Kopr čerstvý 2 polévková lžíce
Krab 100 g
Limetka 1 ks
Losos uzený 120 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Salát hlávkový 1 ks
Salát kadeřavý 100 g
Salát Lollo Biondo 0.5 ks
Sůl 1 špetka
Sýr Lučina - termizovaný 175 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté saláty natrháme na kousky a rozdělíme na 4 talíře, posypeme rozmraženým krabím masem (maso můžeme krátce povařit), vedle upravíme plátky uzeného lososa.
  2. Lučinu smícháme s nasekaným koprem, hořčicí a citronovou šťávou, omáčku okořeníme, nalijeme na salát.
  3. Nakonec každou porci ozdobíme snítkou kopru a plátkem limetky.