Letní salátový talíř
Ingredience
Citronová šťáva |
2 polévková lžíce |
Hořčice plnotučná |
1 kávová lžička |
Kopr čerstvý |
2 polévková lžíce |
Krab |
100 g |
Limetka |
1 ks |
Losos uzený |
120 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Salát hlávkový |
1 ks |
Salát kadeřavý |
100 g |
Salát Lollo Biondo |
0.5 ks |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Lučina - termizovaný |
175 g |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté saláty natrháme na kousky a rozdělíme na 4 talíře, posypeme rozmraženým krabím masem (maso můžeme krátce povařit), vedle upravíme plátky uzeného lososa.
- Lučinu smícháme s nasekaným koprem, hořčicí a citronovou šťávou, omáčku okořeníme, nalijeme na salát.
- Nakonec každou porci ozdobíme snítkou kopru a plátkem limetky.