Marinovaná hovězí svíčková

Ingredience


Hořčice 4 kávová lžička
Hovězí svíčková 500 g
Olej sójový 3 polévková lžíce
Omáčka sójová 5 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
Víno bílé 3 polévková lžíce
Zázvor celý 0.25 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Sójovou omáčku, bílé víno a nastrouhaný čerstvý zázvor promícháme.
  2. Omyté maso nakrájíme na plátky, vložíme do připravené marinády a necháme asi 1 hodinu v chladu.
  3. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme. Do pánve přilijeme marinádu a necháme ji vsáknout do masa.
  4. Podáváme spolu se solí a hořčicí.
  5. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory, rýže nebo smažený lilek.