Zaječí míšenina

Ingredience


Cibule 1 ks
Kapary sterilované 10 ks
Máslo čerstvé 50 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Sardelové řezy 15 g
Slanina vepřová 50 g
Strouhanka 20 g
Sůl 0.5 kávová lžička
Tymián sušený 1 špetka
Víno bílé 30 ml
Voda pitná 0.5 l
Zaječí maso 400 g
Žampiony - sterilované 50 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěný a omytý zaječí předek vykostíme a nakrájíme na kousky.
  2. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle a na slanině nakrájené na kostičky. Přidáme maso, osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  3. Měkké maso vyjmeme a najemno umeleme. Přidáme vydušenou šťávu, strouhanku, víno, nakrájené žampiony, sardelové řezy a kapary. Podle chuti opepříme, osolíme a okořeníme tymiánem.
  4. Podáváme na osmažených plátcích veky.