Kuřecí prsa s jáhlami a hráškem

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný 100 g
Jáhly - loupané proso 300 g
Jogurt bílý 100 ml
Kuřecí prsa 2 ks
Olej stolní 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 1 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme omytá, na nudličky nakrájená kuřecí prsa, osolíme, opepříme a ochutíme prolisovaným česnekem. Podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou doměkka.
  2. Potom k masu přidáme propláchnuté jáhly a okapaný hrášek, promícháme a nakonec přidáme jogurt.
  3. Pokrm ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme.