Rizoto z králičího masa

Ingredience


Bazalka 5 g
Česnek 3 stroužek
Hrášek 200 g
Karotka baby 100 g
Králičí maso 300 g
Olej olivový 2 polévková lžíce
Olivy černé 100 g
Pepř černý celý 0.5 kávová lžička
Rýže dušená 250 g
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Parmezán 50 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté králičí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme nadrceným pepřem a česnekem nakrájeným na plátky.
  2. Maso opečeme na olivovém oleji, přidáme olivy, hrášek, očištěnou mrkev a omytou, nasekanou bazalku. Vše jen krátce podusíme.
  3. Prohřátou směs promícháme s předem uvařenou rýží.
  4. Rizoto posypeme hoblinkami parmazánu a ihned podáváme.