Pstruzi v ananasu
Ingredience
Ananas |
1 ks |
Celer řapíkatý |
1 ks |
Česnek |
3 stroužek |
Kari koření |
1 kávová lžička |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Omáčka sójová |
1 polévková lžíce |
Pstruh |
600 g |
Solamyl |
1 kávová lžička |
Vývar rybí |
150 ml |
Zázvor mletý |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Očištěné a omyté pstruhy nakrájíme na nudličky a obalíme ve směsi Solamylu a kari koření. Maso osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji a vyjmeme.
- Na jiné pánvi orestujeme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, na kousky nakrájený řapíkatý celer a na kostky nakrájenou ananasovou dužinu. Přidáme osmažené maso, přilijeme sójovou omáčku, rybí vývar, okořeníme zázvorem a zprudka osmahneme na oleji.
- Pokrm podáváme v nahřátých miskách.