Pstruzi v ananasu

Ingredience


Ananas 1 ks
Celer řapíkatý 1 ks
Česnek 3 stroužek
Kari koření 1 kávová lžička
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Omáčka sójová 1 polévková lžíce
Pstruh 600 g
Solamyl 1 kávová lžička
Vývar rybí 150 ml
Zázvor mletý 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěné a omyté pstruhy nakrájíme na nudličky a obalíme ve směsi Solamylu a kari koření. Maso osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji a vyjmeme.
  2. Na jiné pánvi orestujeme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, na kousky nakrájený řapíkatý celer a na kostky nakrájenou ananasovou dužinu. Přidáme osmažené maso, přilijeme sójovou omáčku, rybí vývar, okořeníme zázvorem a zprudka osmahneme na oleji.
  3. Pokrm podáváme v nahřátých miskách.